SCP-066
(Erik játéka)
(Nem saját fordítás)

Besorolási Osztály: Euclid

Különleges Elszigetelés Eljárás: SCP-066 egy páncélszekrényben kell tartani 21 - es Oldalon. Kettes vagy magasabb szintű személyzet végezhet kísérletet SCP-066 - tal a szükséges kérelem kitöltése után. A kutatóknak le kell jegyezniük a kísérletük eredményeit a Kísérleti Jegyzetek 066-Bétába.

SCP-066 egy volfrámkarbid dobozban kell tartani a 21 - es Oldalon, nagy-értékű tárgyként, egy raktár épületben. Havonta egyszer a dobozt manuálisan kell átvizsgálni annak, belső terének esetleges sérüléseit megfigyelendően – ugyanis SCP-066 elpusztít minden felvevő készüléket, melyet a tároló doboz belsejébe helyeznek–; ha a tároló egységen sérülés van jelen, SCP-066 egy új dobozba kell áthelyezni. Ezt a feladatot egy erre a célra fenntartott robot karral kell végre hajtani három másodperc alatt.

Leírás: SCP-066 egy amorf kupac, mely összefont fonalakból és szalagokból áll, hozzávetőleges tömege 1 kg. SCP-066 szálai egyénileg és manipuláltan is vételezhetőek; mikor ez megtörtént, egy diatonikus skála (C-D-E-F-G-A-B) jelzéseit bocsátotta ki magából az objektum. 
Amikor SCP-066 hat vagy több jelzést bocsát ki, azok változó jellege és időtartama jó hatással van.
SCP-066 semmiféle manipulációra sem fog reagálni mindaddig, amíg más egyéb hatás kibocsátása éppen folyamatban van.
SCP-066 alakja a 066-2 Incidens előtt.


066-2 Incidens Előzményei, és Eredményei:
- SCP-066 felvette egy kis macska alakját 17 percre. A kismacska barátságos és játékos viselkedést mutatott, illetve nem voltak karmai.

- Egy akusztikus gitárral és vokális kísérettel eljátszott, 4 perces dal, ennek, énekesének/zeneszerzőjének a neve ██████████. A dalszövegében egy figyelmeztetés halható, mely figyelmezteti a hallgatót arra, hogy ne használjon éles tárgyakat szülői felügyelet nélkül.

- Egy csokoládés muffin, rajta csokoládés cukor mázzal és egy égő gyertyával a tetején. Megjegyzendő, hogy ezen hatás előtt kibocsátott hangok megegyeznek egy nyitó „Boldog Születésnapot” dallal. SCP- 066 reagáló képessé válik, miután a fent említett muffin elfogyasztásra került.

066-2 Incidens: 2008. Április. 8.-án, D-066-4437 parancsba kapta, hogy egy olló segítségével távolítson el egy kis részt SCP-066 - ból, tesztelési célra. D-066-4437 elkezdte megvágni SCP-066 - ot, ekkor SCP-066 1 métert arrébb gurult, majd megállt és egy beazonosíthatatlan vinnyogó hangot bocsátót ki magából.

Mielőtt további utasításokkal tudták volna el látni, D-066-4437 újbóli kísérletet tett arra, hogy megvágja SCP-066 - ot; ekkor SCP-066 ismételten elgurult, majd azt kérdezte: „Te vagy Erik?”. Miután D-066- 4437 erre egy negatív válasszal felelt, SCP-066 a jelen képen látható formáját vette fel és elkezdett kibocsátani egy hangos, disszonáns, szaggatott hangot mindaddig, amíg D-066-4437 el nem hagyta a helyiséget.

SCP-066 alakja a 066-2 Incidens után. Megjegyzés: SCP-066 képes a „szemek” elforgatásával a különböző

mozgásokat és fényforrásokat követni. A fotográfiát Boggs ügynök készítette.

066-2 Incidenst követően: SCP-066 mostani viselkedése erősen ellentmond korábbi tulajdonságainak.
SCP-066 most már jelentős mobilitást mutat, míg korábbi alakjában csupán tapogatószerű részeit volt képes mozgatni nagy sebességen. Amíg SCP-066 nem képes vagy nem akarja használni ezt a képességét arra, hogy saját magát szállítsa, akkor időnként megpróbál kárt tenni az elszigetelési kamrában az által, hogy szálait a kamra falának dörzsöli, ezzel fokozatosan koptatva a falat. Ennek tekintetében úgy tűnik, hogy ez a folyamat rendkívüli hatást gyakorol a fal anyagára.

Továbbá, SCP-066 automatikusan jelzéseket és hatásokat fog kibocsátani bármely emberi lény jelenlétében, függetlenül attól, hogy az adott ember kölcsönhatásba lépett-e vele vagy sem. Ez a folyamat legalább 6 másodpercet vesz igénybe. A 066-2 Incidenst követően, az SCP-066 által kibocsátott hatások:
- Egy méh jelent meg az elszigetelési kamra közelében, ami megcsípte D-4436 - ot mielőtt elrepült volna. A méh nem került elkapásra. Jelenleg ismeretlen, hogy a méh hogy élhette túl az incidenst.
- SCP-066 Beethoven második szimfóniáját 140 decibel felett játszotta le, ezzel maradandó süketséget okozott 3 személyzeti tagnak és további 8 személyzeti tagnak maradandó hallás károsodást okozott.
- SCP-066 tároló helyiségben hirtelen és teljes fény hiányt tapasztaltak 5 órán keresztül. A szobában tartózkodó személyzet jelentette, hogy egy hangos lihegést hallanak a vállaik mögött, bár a hangnak nem volt nyilván való forrása.

Amikor SCP-066 nem kelt anomália-szerű jelenségeket, akkor állandóan „Erik” nevét fogja mondogatni,egy mély férfias hangon.

Forrás: SCP wiki
Fordítás forrása: Baltazár

3 megjegyzés:

  1. Szuper scp.Még ismerek scp-ket

    VálaszTörlés
  2. Egyébként ha találkozik Eric-kel akkor játszik vele

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok,
    Pénzügyi problémái esetén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy protokollok nélkül kielégítsük Önt. Akár 1.000.000 euró hitelt és projektfinanszírozást tudunk biztosítani Önnek.
    Bármilyen jelenlegi helyzete és nehézsége is akadályozza, hogy bankjától hitelt vegyen fel, bízzon bennünk, meg tudjuk oldani Önnel.
    Vegye fel velünk a kapcsolatot, és teljes megelégedésére szolgálunk.
    Whatsapp: +4917683830359
    Email: hitelgranit@gmail.com
    PS: Nem komoly és paranoiás emberek, menjetek a maga útján.

    VálaszTörlés