SCP-096

( A FÉLÉNK SRÁC)


Besorolási osztály: Euclid

Speciális elzárási eljárás: SCP-096 elnevezésű alanyt elhelyezése egy 5 m x 5 m x 5 m-s kocka alakú, légmentesen záródó acél cellában történik.Hetente történő ellenőrzés javasolt, esetleges repedések vagy lyukak kialakulásának megelőzése érdekében. Mindenféle kamera, vagy optikai eszköz tiltott SCP-096 cellájában!A biztonsági személyzet, előre telepített nyomásérzékelőket és lézeres detektort használ, hogy biztosítsa az SCP-096 jelenlétét a cellában.

Képet vagy egyéb felvételt készíteni szigorúan tilos az alanyról Dr. ███és O5 - engedélye nélkül!



Leírása: SCP-096 kb. 2.38 m magas, humanoid jellemzőkkel rendelkező lény. Az alany rendkívül alacsony izomzattal rendelkezik, a testtömeg elemzésével enyhe alultápláltságot mutat. A kezek aránytalanok a test többi részéhez képest, nagyjából 1.5 m hosszúak. A bőr mentes a pigmentációtól és nincs jele testszőrzetnek.
SCP-096 a négyszeresére tudja kinyitni állkapcsát, egy normál emberéhez képest. A többi arcvonás hasonlónak mutatkozik az átlag emberéhez, kivétel a szemek, amiken szintén nem mutatkozik pigmentáció.  Még nem tudni, hogy SCP-096 vak- e vagy sem. Semmi jelet nem mutat magasabb rendű agyi funkcióról, úgyhogy nem tekinthető értelemmel rendelkező lénynek.

SCP-096 rendkívül nyugalmas lény, az érzékelők azt mutatják, hogy a nap java részét a keleti fal felé fordulva tölti. Ha azonban bárki meglátja az alany arcát közvetlen, vagy felvételről, legyen az egy kép vagy kamera felvétel a lény egy rendkívül erős érzelmi állapotba kerül. Ez az állapot abból áll, hogy SCP-096 elkezdi kezeivel eltakarni az arcát, üvölteni, sírni és értelmetlenül gagyogni kezd. Körülbelül 1 vagy 2 percre rá, miután megtekintették az arcát, az alany elkezd rohanni a személy felé, aki éppen ránézett az arcára (őrá ezen túl SCP-096-1 -ként hivatkozunk).
A dokumentált sebesség harmincöt (35)km/h-ról ███ km/h-ra változott. Úgy tűnik, ez függ SCP-096-1 távolságától. Ettől a pillanattól nincs semmi akadály, ami SCP-096 útjába állna. SCP-096-1 pozíciója nincs hatással SCP-096 reakciójára;úgy tűnik, hogy a lény valahogy érzékeli SCP-096-1 lokációját, helyzetét.
Megjegyzés: SCP-096 reakciója nem lép érvénybe, művészi ábrázolás megtekintésének hatására. (lsd.: Dokumentum -096-1).
Miután SCP-096 áldozatához érkezik, megöli, majd [ELTÁVOLÍTOTT ADAT] SCP-096-1-t. Az alany az esetek 100%-ban nem hagyott nyomot áldozatából. SCP-096 ezután leül pár percig, majd visszatér a nyugalmi állapotába, utána megpróbál visszatérni a természetes élőhelyéhez, [SZERKEZTETT ADAT].
A tömeges  szerencsétlenségek  kialakulásának  lehetősége miatt, beleértve a az Alapítvány titkainak megsértését és a sok polgári életveszteséget,   az alany visszajuttatása Alpha prioritást élvez.
Dr. ███ kérelmezte SCP-096 azonnali kivégzését (lsd: Interjú 096-1). Jóváhagyásra vár.  Kivégzési kérelem elfogadva. Végrehajtója: Dr. ███  helyszíne: [SZERKEZTETT ADAT]. lsd.: 096-1-A incidens.

Figyelem: Próbálom majd lefordítani az incidenseket is, eléggé érdekesek. Addig viszont kéretik megtekinteni az alany eredeti oldalát. 

Forrás: [ELTÁVOLÍTOTT ADAT] (:P Amúgy meg SCP Wiki)

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok,
    Pénzügyi problémái esetén elkötelezettek vagyunk amellett, hogy protokollok nélkül kielégítsük Önt. Akár 1.000.000 euró hitelt és projektfinanszírozást tudunk biztosítani Önnek.
    Bármilyen jelenlegi helyzete és nehézsége is akadályozza, hogy bankjától hitelt vegyen fel, bízzon bennünk, meg tudjuk oldani Önnel.
    Vegye fel velünk a kapcsolatot, és teljes megelégedésére szolgálunk.
    Whatsapp: +4917683830359
    Email: hitelgranit@gmail.com
    PS: Nem komoly és paranoiás emberek, menjetek a maga útján.

    VálaszTörlés
  2. Én mindent tusok az SCP alapítvány-ról és aszt mondom hogy ez a leírás 096-ról, zseniális.

    VálaszTörlés